En PeniMaster penis expander er praktisk talt egnet til enhver mand

PeniMaster ® til erektil dysfunktion

Erektion af penis

Skitse af maskulinitetssymbolet og et viskelæder, der sletter det.

Erektionen af penis er en biofysisk proces, hvor det erektile væv i penis tilføres mere blod og samtidig stort set forhindres tilbagestrømning af blod. Lemmen "pumpes op" af blodtrykket.

En erektion udløses af seksuel mekanisk eller psykologisk stimulering eller ufrivilligt, for eksempel under søvn. Det biologiske formål med en erektion er at kunne føre penis ind i skeden til indføring af sæd til befrugtning (penetration). Derudover opretholdes ydeevnen af penisvævet. Uden regelmæssige og tilstrækkeligt lange erektioner kan vævet i de kavernøse kroppe degenerere (atropi), hvilket kan få penis til synligt at miste volumen (krympning af penis).

Årsager til erektil dysfunktion

Forstyrrelser i den erektile funktion af penis kan have psykologiske såvel som anatomiske årsager og kan variere i sværhedsgrad. Ikke enhver erektil dysfunktion bør umiddelbart betragtes som patologisk. En såkaldt erektil dysfunktion (ED; almindeligvis: erektil dysfunktion; impotens) er til stede, når evnen til at opnå en tilstrækkelig hård og varig erektion til den seksuelle akt forstyrres på længere sigt.

Hvis dette er tilfældet, bør den pågældende søge en åben samtale med en urolog. Dette kan afgøre, om erektil dysfunktion er til stede, og om det kan behandles direkte. ED kan også være resultatet af en udiagnosticeret sygdom (f.eks. diabetes, forhøjet blodtryk), som først skal behandles, for at ED kan forbedres kausalt. At afstå fra overdreven alkohol- eller tobaksforbrug kan allerede føre til en forbedring af ED.

PeniMaster til forbedring af erektion

Vævstræning ved at strække penis med en PeniMaster kan generelt bidrage til at forbedre penis evne til at få en erektion. Brugere med normal erektil kapacitet kan opnå øget erektionshårdhed. En erektil funktion, som ofte falder hos raske mænd, især i alderdommen, kan påvirkes positivt af påføringen. Derudover kan behandlingen modvirke tilbagetrækning (krympning) af penis som følge af vedvarende mangel på blodgennemstrømning.

Mere seksuel lyst ved at bruge en penis expander

Forbedring af den erektile ydeevne af penis kan øge selvværdet og muligvis øge den seksuelle lyst (libido). Den intensive langvarige beskæftigelse med egen penis og dermed egen seksualitet i forbindelse med ansøgningen bidrager også til dette.

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Den originale tekst kan findes på: www.penimaster.de/Applications/erection improvement-libido.html