En PeniMaster penis expander er praktisk talt egnet til enhver mand

Penisforstørrelse uden kirurgisk indgreb med PeniMaster ®

En større penis med PeniMaster ®

Billede penisforstørrelse


Udtrykket penisforstørrelse bruges ofte i flæng med udtrykket penisforlængelse . De to udtryk kan dog ikke bruges i flæng. Mens penisforlængelse betyder den eksklusive forlængelse af penis, dvs. den rene forlængelse af længden, omfatter udtrykket penisforstørrelse to trenbare vækstformer af penis. På den ene side en penisforlængelse, som allerede beskrevet ovenfor, og på den anden side, og dette er hovedforskellen, en signifikant stigning i omkredsen eller diameteren af elementet som følge af behandling med en PeniMaster eller PeniMaster PRO.

Først da resulterer penisforstørrelse, hvor begge vækstretninger eller vækstformer forenes. For eksempel, hvis man ønskede at opnå denne kombinerede vækst af en penisforstørrelse gennem plastikkirurgi, skulle der udføres to separate kirurgiske procedurer for penisforstørrelse: én til penisforlængelse og én til fortykkelse af penis. Det er vigtigt at huske, at en operation altid er en risikabel procedure. En sådan operation for at øge størrelsen eller længden af penis bør derfor overvejes nøje. Især da de fleste mænds penis, både erigeret og ikke-erigeret, statistisk set kun behøver en sådan plastik-kosmetisk operation i meget få tilfælde.

De samme overvejelser gør sig naturligvis også gældende, når man udskifter den naturlige svampede krop med en kunstig svampet krop for at opnå mere penislængde eller en penisfortykkelse. En kunstig kavernøs krop bør dog kun overvejes i tilfælde af erektil dysfunktion, når konservative metoder ikke længere er vellykkede.

Da langvarig brug af penis-ekspandere fra PeniMaster-produktfamilien ( PeniMaster og PeniMaster PRO ) kan stimulere dannelsen af nyt, yderligere cellevæv i penis, er resultatet i dette tilfælde reel penisforstørrelse, hvor penis bliver længere og tykkere.

mere om resultaterne

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Deutschland/Penisvergroesserung.html