En PeniMaster penis expander er praktisk talt egnet til enhver mand

Gendannelse af forhud med PeniMaster ® (ikke PeniMaster ® PRO)

Grå boblehat i uld med en kant, der symboliserer forhuden på penis

Hvorfor mænd vil have deres forhud tilbage

(selv delvis) fjernelse af forhuden af penis sker normalt af religiøse, kulturelle eller medicinske årsager. Omskæring finder ofte sted i barndommen og uden den pågældendes udtrykkelige samtykke. Nogle mænd vil have deres fjernede forhud tilbage af æstetiske årsager, af følelsen af at "ikke være komplet", eller fordi glansens følsomhed reduceres ved permanent direkte kontakt med tekstiler uden en beskyttende forhud.

Hudstrækning til forhudgendannelse

De ikke-kirurgiske muligheder for forhudsreparation er alle baseret på langvarig strækning af huden på penis væk fra kroppen mod glans.
Til dette formål er PeniMaster-remmen fastgjort rundt om penis i en afstand af få centimeter fra glansen. En defineret trækkraft udøves derefter på lemmen og dermed på huden via PeniMaster, som kan strækkes uforholdsmæssigt og efterfølgende forlænges. Dette er en proces på måneder.

PeniMaster er ikke specielt udviklet til forhudsforlængelse. I årenes løb har brugere beskrevet effekten af forlængelse af forhuden ved hjælp af denne teknik med påføring af PeniMaster fastholdelsesremmen som en vellykket måde at kombinere penisforlængelse med forlængelse af forhud. Hvis der er planlagt en operativ forhudsrekonstruktion, kan den langsigtede forberedende brug af PeniMaster bidrage til at forbedre det opnåelige resultat af interventionen generelt.

Af designmæssige årsager kan der ikke opnås nogen forhudsforlængelse med PeniMaster PRO , da dens fikseringsenhed kun omfatter glansen af penis og ikke huden på penisskaftet.

Ingen metode kan i tilstrækkelig grad genoprette de sensoriske egenskaber af den naturlige forhud og frenulum fjernet under omskæring. Forhudsgendannelse er derfor primært en plastisk-kosmetisk effekt, som dog fører til en overvejende ønsket resensibilisering af glans.

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Applications/Vorhautregeneration.html