En PeniMaster penis expander er praktisk talt egnet til enhver mand

PeniMaster ® til for tidlig ejakulation og til at forbedre libido

For tidlig udløsning (Ejaculatio praecox)

Computerillustration af sæd, der svømmer mod ægcelle.

Hvis en mand ikke frivilligt kan udsætte tidspunktet for sin ejakulation under en orgasme, lider han af for tidlig sædafgang (lat. Ejaculatio preacox). Hos nogle syge forekommer for tidlig sædafgang ikke under onani, men sker umiddelbart før eller kort efter penetration. En tilstrækkelig lang vaginal stimulation af sexpartneren indtil hendes orgasme er ikke mulig.
Læs mere


årsager

Selvom fysiske problemer også kan nævnes som årsager (f.eks. betændelse i prostata), er for tidlig sædafgang ofte "en spørgsmål om sindet" og ikke et medicinsk problem i betydningen en sygdom. Stress, høj spænding eller manglen på indre vilje til at kontrollere orgasme er forsøg på at forklare denne seksuelle lidelse.

Læs mere


behandlingsmuligheder

Der findes forskellige bio-feedback træningsmetoder, hvormed den pågældende skal lære at mærke den "overvældende" orgasme i god tid og modvirke den mentalt og fysisk (f.eks. stop-start metode, squeeze metode). Lægemiddelbehandlinger er ofte baseret på at reducere den sensoriske stimulus ved at desensibilisere penis med lokalbedøvelsesmidler eller stoffer, der er aktive i hjernen.


PeniMaster ® som bio-feedback træning

Erfaringen fra brugere af en PeniMaster penis expander har vist, at langvarig penis strækning kan føre til en symptomatisk forbedring af for tidlig ejakulation, forudsat at der ikke er fysiske årsager eller sygdomme.

Formentlig virker strækningen af penis som en sensorisk bio-feedback-loop, hvor hjernen bliver subliminalt opmærksom på den del af kroppen, der ellers er "gemt" i hverdagen. Den sædvanlige virkning af den permanent "maskinberørte" penis kan, i lighed med aktiv terapi (se ovenfor), føre til mental desensibilisering og bedre kontrol over tidspunktet for ejakulation.

Selv brugere, der kan kontrollere deres orgasme i flere minutter og dermed betydeligt længere end dem, der er ramt af for tidlig sædafgang, kan forbedre deres seksuelle udholdenhed ved at bruge en PeniMaster eller PeniMaster PRO penisexpander.

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Applications/vorzeitiger-samenerguss-ejaculatio-praecox.html