Portræt af en smilende forretningskvinde i en mødesituation med mandlige kolleger

Partnerprogram PeniMaster ®

At sende en stafet fra en sort hånd til en hvid hånd

25% = op til 75 euro fra første salg

Som internetannonceringspartner (affiliate) modtager du 25 % nettokommission af nettosalgsprisen (pay-per-sale) fra det første salg af en PeniMaster penis expander. Med kun ét tilsvarende salg kan du tjene en kommission på op til 75 euro.

Sådan fungerer PeniMaster ® partnerprogrammet

Registrer - Log ind - Indsæt butikslink = sælg og tjen

Tre gode grunde til PeniMaster ® partnerprogrammet

Vi tilbyder alt, hvad du som webmaster kan forvente af et affiliateprogram i topklasse.

  • højtsælgende, innovative produkter
  • høje mæglerprovisioner - udbetaling fra den første euro
  • pålidelig producent fra Tyskland

Tilmeld dig affiliateprogrammet her!

Sådan fungerer PeniMaster® partnerprogrammet

25% = op til 75 euro fra første salg

Som webmaster tilbyder vi dig provisioner og betingelser, der sparer dig for en forhandlers udgift til indkøb af varer, lager, forsendelse, afhentning mv. Du optimerer og vedligeholder dine PeniMaster- partnerwebsteder for maksimal trafik i ro og mag - vi sørger for alt andet. Du modtager 25 % nettokommission af nettosalgsprisen fra det første salg (pay-per-sale) af en PeniMaster.

Med kun ét tilsvarende salg kan du tjene en kommission på op til 75 euro.

Tilmeld dig affiliateprogrammet her!


Registrer - Log ind - Indsæt butikslink = sælg og tjen

Vi tilbyder alt, hvad du som webmaster kan forvente af et affiliateprogram i topklasse.

  • Du skal blot registrere dig som partner (affiliate) af PeniMaster ved hjælp af onlineformularen .
  • Vi gennemgår din ansøgning så hurtigt som muligt, normalt inden for en arbejdsdag. Du vil modtage adgang til PeniMasters partnerområde via e-mail.
  • Du kan nemt integrere kildekoden for det valgte reklamemateriale eller videresendelseslinks, inklusive det individuelle partner-id, der er indeholdt deri, på din hjemmeside.
  • Fra da af tildeles hvert opkald eller klik på en annonce automatisk til din konto ved hjælp af partner-id'et og vises straks i realtidsklikstatistikken for partnerområdet. Det gælder selvfølgelig også for salg! For at du ikke skal logge ind på partnerområdet for at tjekke din succes, modtager du også salgsrapporter på e-mail umiddelbart efter hver online ordre.
  • Endelig finder du i faktureringsområdet de månedlige kreditter sammen med omfattende fakturering og åbne poster, det vil sige provisioner, som du vil modtage, når du betaler senere - bare alle de dokumenter, du har brug for.
  • Din kommission for formidlede salg vil bekvemt blive overført til din konto via PayPal eller bankoverførsel - hvor som helst i verden inden for to uger efter, at købsbeløbet er blevet krediteret vores bankkonto uden risiko for annullering.

Gode grunde til PeniMaster ® partnerprogrammet

Annoncepladsen på din hjemmeside er din kapital. Tænk derfor som professionel grundigt over, hvilke tilbud du annoncerer der for ikke at give noget væk.

Stærkt sælgende, innovative produkter

PeniMaster og PeniMaster PRO er formentlig de mest teknologisk innovative penisexpandere af deres art på verdensplan. Enhederne er beskyttet af patenter i mange lande og udbydes kun på internettet af udvalgte forhandlere. Siden lanceringen på markedet har PeniMaster opnået en solid position som et stærkt, innovativt og markant brand med et fremragende ry. Apparaterne videreudvikles løbende, hvorfor retur- og afbestillingsprocenten er lav. Som partner får du glæde af dette samt af nye udgivelser inden for PeniMaster produktfamilien, som automatisk indgår i partnerprogrammet.

Høje mæglerprovisioner - udbetaling fra den første euro

Du modtager 25 % af nettoværdien af en PeniMaster penis expander fra det første salg. Kommissioner på over 75 euro er mulige med kun ét annonceret salg.

Pålidelig producent fra Tyskland

Vi er rettighedshavere og producenter af PeniMaster . Med dette affiliate program bliver du ikke fanget af en mellemmand, men modtager i stedet den maksimalt mulige kommission selv og betalt direkte af os: punktligt og gennemsigtigt. Vi leverer varerne fra Tyskland og efterlader ikke kunderne alene efter købet.

Tilmeld dig affiliateprogrammet her!

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Businesspartner/partnerprogramm.html