Glans fiksering PeniMaster PRO grundlag for delvis penisforstørrelse
PeniMaster PRO-logo

PeniMaster ® PRO basis

PeniMaster ® PRO - (grundlag) for penis strækning

Fuldstændig samlet glans fiksering PeniMaster PRO basis med standard ventil
Formet som glans: holder sikkert på penis, selv når manden sveder

Hvad er PeniMaster®PRO?

PeniMaster PRO er en anatomisk selvtilpassende forbindelse med glans af penis.

PeniMaster®PRO bruges i kombination med specialtilpassede stangbaserede eller bæltebaserede trækgeneratorer som penisexpander (penisbårer) til plastik-kosmetiske eller terapeutiske formål på penis. Apparatet skaber en fysiologisk passende fiksering af glans af penis for at kunne strække penis i forbindelse med trækgeneratorer . Produktet er velegnet til mænd i alle aldre med omskåret og uomskåret penis og er velegnet til praktisk talt enhver glans og derfor penisstørrelse.

produktfordeleFunktionsprincip og anvendelsesområder

Systemkonceptet muliggør varieret, variabel og motiverende træning af penis. Under en strækbehandling overføres fysiologisk effektive trækkræfter til hele penis og glans. I lighed med styrketræning kan eksisterende cellevæv blive mere effektivt (forbedring af libido og erektion), og nyt væv kan opbygges (mulig forlængelse, fortykkelse og opretning af penis).

mere om anvendelsesområder og behandlingseffekterBio-funktionelt design - det særlige ved PeniMaster ® PRO

Hanelementet er et fleksibelt organ uden en stabil knoglestruktur, som antager en lang række størrelser og konsistenser (hårdhedsgrader) afhængigt af cirkulationstilstanden. For eksempel er lemmen efter en svømmetur i det kolde hav ofte flere gange mindre, når den er slap og blød, end når den er oprejst . Dette påvirker også glans penis.

Af disse grunde er det en meget krævende opgave at fiksere (holde) penis på en sådan måde, at fysiologiske funktioner som blodgennemstrømning, erektil funktion eller følsomhed er garanteret under fiksering - og penis stadig ikke glider ud af en fikseringsenhed når den trækkes.