Penimaster logoer

Hvordan kan enheder, der permanent strækker penis, klassificeres?

Enheder, der strækker elementet i op til flere timer til plastik-kosmetiske eller terapeutiske formål , tilbydes under forskellige navne. Hvis produktet (også) er tildelt et medicinsk formål af producenten eller leverandøren (f.eks. brug i det postoperative område), er det et medicinsk produkt, der kræver et CE-mærke for at kunne udbydes i Europa evt. Til salg på internettet sker kategorisering som sex eller erotiske genstande eller endda sexlegetøj ofte på grund af manglen på en mere passende kategori eller simpelthen fordi det er en enhed til brug på penis .

Hvordan navngiver du disse enheder?

Almindelige og korrekte betegnelser, som sigter mod anordningernes funktionsprincip , dvs. strækningen eller strækningen af elementet, er "penisbårer", "penisbårer" eller "penisudvidelse". Udtrykkene "penisforstørrer", "penisforlænger" eller "penisforlænger" er ikke forkerte, men i denne sammenhæng har de til formål at begrænse nogle af de mulige behandlingseffekter, nemlig anatomisk penisforstørrelse eller penisforlængelse . Proteselignende vedhæftninger til penis kan også omtales som "penisforstørrere", "penisforlængere" eller "penisforlængere", selvom disse naturligvis ikke anatomisk forstørrer penis. Omvendt er disse hjælpemidler ikke penisudvidere - fordi de ikke permanent strækker penis med hensigten at træne penis .

Hvilken medicinsk specialitet tilhører penisexpandere?

Klassificeringen af penis-ekspandere som fysiologisk eller urologisk medicinsk udstyr er korrekt, da de har en fysisk (mekanisk) effekt på kroppens fysik (struktur), mere præcist: penis.

penis expander , penis båre
PeniMaster og PeniMaster PRO med tilbehør til penisforstørrelse
Udstrækning, udretning eller udvidelse af penis med det formål blandt andet at den egentlige anatomiske forlængelse ( forlængelse og udvidelse ) af penis gennem cellevækst
Penisforlænger, penisforstørrelse
Gennemsigtig penis sleeve til pseudo penisforstørrelse
Slip-on vedhæftning til penis til pseudo-forlængelse, så det stimulerer partneren mere under samleje
Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Penisexpander/Penisexpander-Penistretcher-Penisverlaengerer.html