Medicinsk personale ser på den besøgende på https://www.penimaster.de/ eller diskuterer

Testrapporter, undersøgelser og lægers erfaringer med PeniMaster PRO

Oversigt over lægers undersøgelser, test og erfaringer med PeniMaster og PeniMaster PRO


dr Ignacio Moncada Urolog

dr Ignacio Moncada, Spanien

Kontrolleret klinisk undersøgelse i British Journal of Urology: PeniMaster PRO er sikker og effektiv i behandlingen af Peyronies sygdom (krumning af penis) - Enheden kan bruges som et alternativ til kirurgi

Et omfattende internationalt klinisk studie beviser, at det medicinske produkt Penimaster PRO fra Tyskland tilbyder en effektiv og sikker behandling af patologisk krumning af penis (Peyronies sygdom; IPP, Induratio penis plastica) og kan være et hurtigt effektivt alternativ til højrisikokirurgi. med få bivirkninger.

Afhængigt af brugsintensiteten kan penis øges i længden med op til 1 centimeter og i omkreds væsentligt hver måned.

Læs mere


lægeerklæring dr medicinsk Timo A Spanholtz

dr medicinsk Timo Spanholtz, Tyskland

dr medicinsk Timo Spanholtz: Moderne kirurgiske procedurer til penisforlængelse og penisfortykkelse kræver også en penisforlænger til efterbehandling

For et par år siden var penisforstørrelse stadig et absolut tabuemne, men i dag har det en fast plads i kosmetisk kirurgis verden. Plastikkirurgen dr. Timo Spanholtz fra Köln bruger de nyeste metoder til at operere mænd, der ønsker en længere eller tykkere penis. I sit bidrag forklarer han mulighederne, grænserne og risiciene ved plastik-kosmetiske operationer på penis og forklarer, hvorfor han udelukkende ordinerer penisforlængeren PeniMaster PRO til terapeutisk efterbehandling af sine patienter.

læse rapporten


Kambiz Tajkarimi

Kambiz Tajkarimi, USA, MD, specialist i urologi, direktør for robotteknologi og minimalt invasiv kirurgi - Frederick Regional Health System, regulatorisk rådgiver for medicinsk udstyr - Emergogroup, produktudviklingsekspert

Hvordan adskiller Penimaster Pro sig fra alle andre penisforstørrelsesanordninger (traktionsanordninger), der er tilgængelige på markedet? for eksempel. B. Andropenis, X4labs, Physiomed, Fastsize eller Sizegenetics?

EN UROLOGS PERSPEKTIV: I mange år anbefalede jeg Fastsize (ikke længere på markedet) eller X4labs til mænd med penile krumning. Der er voksende beviser i centre med speciale i urologi, at penistraktion kan hjælpe med at rette den buede penis og genvinde den tabte længde på grund af penis ardannelse (Peyronies sygdom, kirurgisk fjernelse af implantater, infektion, traumer, timeglasforsnævringer og andre lidelser) kan hjælpe. Mine patienter, der købte ovenstående produkter, kunne ikke lide at bruge dem og gav op efter et par forsøg. Jeg var skuffet over, at jeg kom med anbefalinger til produkter, som mine patienter ikke kunne lide at bruge.

Læs mere


lægeerklæring

Klinisk undersøgelse på to russiske klinikker:
Kombinationsterapi med PeniMaster®PRO stopper den typiske afkortning af penis efter kirurgisk fjernelse af prostata ved prostatacancer og forårsager penisforlængelse.

Efter kirurgisk fjernelse af prostata (prostatektomi) på grund af prostatacancer, kan penis ofte forkortes betydeligt (med flere centimeter) inden for få måneder. Derudover opstår der ofte rejsningsproblemer som følge heraf.

En klinisk undersøgelse (2015/16) på 60 mænd mellem 60 og 70 år viser, at kombinationen af PeniMaster PRO og en PD5-E-hæmmer (phosphodiesterase V-hæmmer) stopper svindningen af penis efter en prostatektomi og endda forlænger penis måske. Ubehandlede patienter led af penisforkortelse med -12,45%, forsøgspersoner behandlet med PeniMaster PRO havde en penisforlængelse med +5,5%. Evnen til at få en erektion kunne også forbedres hos personer, der behandles postoperativt.

læse studie


Lægerapport Prof. Dr. Gottfried Lemperle

Prof. Dr. Gottfried Lemperle, Tyskland

Prof. Dr. Gottfried Lemperle om PeniMaster®PRO

Prof. Dr. Gottfried Lemperle er internationalt betragtet som en af de mest erfarne specialister i plastikkirurgi. Bæreren af Federal Cross of Merit, 1. klasse, er forfatter til adskillige specialbøger og videnskabelige publikationer, herunder om penisoperationer. I den følgende artikel understreger Prof. Lemperle fordelene ved penis-ekspandere ved operationer på penis og anbefaler PeniMaster PRO-systemet på grund af dets strukturelle fordele.

læse rapporten


lægeerklæring dr Ruslan Petrovich

dr Ruslan Petrovich, Rusland

dr Ruslan Petrovich om PeniMaster®PRO

Den følgende tekst er en testrapport af den anerkendte urolog og androlog Dr. Ruslan Petrovich om penisexpanderen PeniMaster PRO .
Hans vurdering af den fysiologiske penisexpander PeniMaster PRO er baseret på hans egne erfaringer og hans patienters erfaringer med konventionelle penis-strækanordninger sammenlignet med PeniMaster PRO.

læse rapporten

Betydningen af trækkraft til kombinationsbehandling hos patienter med mikropenis og hypogonadisme.

Kombinationsbehandlingen med testosteron og PeniMaster PRO expander hos patienter med hypogonadisme viste sig at være mere effektiv end erstatningsterapi med testosteron alene.

læs casestudie

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Presse-Medien/Arztreports/doctor reports.html