Medicinsk personale ser på den besøgende på https://www.penimaster.de/ eller diskuterer

Testrapporter, undersøgelser og lægers erfaringer med PeniMaster PRO

Lægerapport Prof. Dr. Gottfried Lemperle om PeniMaster ® PRO

 • Det er nyttigt at bruge en penis-ekspander før og efter peniskirurgi.
 • i tilfælde af komplikationer, som forberedelse til et penisimplantat, når man injicerer et PMMA-fyldstof for at fortykke penis
 • der er ingen alternativer til en expander
 • En expander skal opfylde visse designkriterier for at være komfortabel og lang nok til at blive båret og brugt efter operationen
 • Vakuumkammeret på en expander skal være anatomisk formet for at tillade maksimal komfort og maksimale brugstider.

Brugen af PeniMaster PRO til at forlænge og forstørre penisoperationer

I min tid som plastikkirurg på Markus Hospital i Frankfurt fra 1971 til 1994 oprettede vi et transkønnet center med overvejende peniskonstruktioner for kvindelige transkønnede patienter. Under min efterfølgende tid på University of California i San Diego blev jeg præsenteret for problemerne med penisforstørrelse ved hjælp af et rørformet silikoneimplantat (Elist Penile Implant) i Los Angeles eller injektioner under huden på penis med en brasiliansk anti-rynke agent (Metacrill) gennem Dr. Casavantes i Tijuana, konfronteret.

Særligt i tilfælde af komplikationer anser jeg brugen af en penis-ekspander , dvs. en ekstern enhed, hvormed penis strækkes i længere tid, for at være nyttig for enten at forbedre eller i sidste ende sikre resultatet af operationen . For eksempel resulterer strækning af penis i flere timer om dagen i flere måneder i en betydelig afslapning af vævet. Som følge heraf har penis sin maksimale naturlige længde på operationstidspunktet, hvilket betyder, at det størst mulige silikoneimplantat kan anvendes. Dette er normalt patientens ønske.

Resultaterne på 400 patienter fra Dr. Elist viste dog også (se min præsentation "Penisforstørrelse med Elist silikoneimplantat eller en permanent PMMA filler"), at 3,4 % af tilfældene resulterede i mild betændelse som følge af et silikoneimplantat, som 2 % af mændene skulle have implantatet fjernet i mindst tre uger. I løbet af denne tid krymper penis betydeligt på grund af sårhelingsreaktioner og kapselkrympning og er svær at strække igen med et implantat af samme størrelse under postkorrektion. At bære en expander i denne periode forhindrer stort set tilbagetrækning af penis og giver mulighed for et andet resultat, der er omtrent lige så godt.

Ligeledes forhindrer en ekspander efter indsprøjtningen af et PMMA-fyldstof uønskede stød og forskydninger ved så meget immobilisering som muligt i den udstrakte position, indtil mikroimplantaterne er solidt fastgjort til skaftet. I forbindelse med medicin for at forhindre natlige erektioner (clonazepam 1 mg eller Proscar 5 mg om aftenen), holder en ekspander længden af penis i en strakt tilstand og modvirker dette problem.

Der er ingen alternativer til at bruge en penisexpander inden for de beskrevne anvendelsesområder. Men for at være velegnet til kirurgisk præ- og postoperativ behandling skal den være meget behagelig at have på, så den kan påføres i tilstrækkelig lang tid. Expandere, der udøver træk på penis ved hjælp af stænger, et bæltesystem eller vægte, er normalt fastgjort med en gummiløkke bag glans. Penis kan klemmes smertefuldt, og blodtilførslen til glans kan begrænses. Begge kræver fjernelse af en sådan ekspander efter relativt kort behandlingstid.

Efter at et Elist silikoneimplantat er blevet indsat i penis, kan en expander med løkkefiksering ikke fastgøres på grund af dens fiksering under glans. Den i øjeblikket eneste expander, der kun bruger glans til at overføre trækkraften til penis, har en kondomlignende vakuumklokke som kontaktsystem i stedet for løkken.

For at have så lidt undertryk som muligt på den følsomme hud på glanspenis med sådanne glansklokker, bør det specielle glanskondom tilpasses glanspenisens anatomiske form for at opnå en fysiologisk blid, ikke-positiv fiksering uden at overstrække eller deformere glans. Fordi smerter ved brug eller bivirkninger såsom blærer på glans fører til en midlertidig suspension af strækbehandlingen.

Prof. Dr. Gottfried Lemperle

Hanswjacob , CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Curriculum Vitae Prof. Dr. Gottfried Lemperle

Prof. Dr. Gottfried Lemperle er internationalt anerkendt som en lyskilde inden for plastikkirurgi og har ydet betydelige bidrag til medicin. Prof. Lemperle har udgivet over 250 videnskabelige publikationer og er medforfatter til adskillige medicinske lærebøger. Han er desuden redaktør af en række lærebøger om plastik og æstetisk kirurgi. Derudover har prof. Lemperle holdt langt over 600 videnskabelige foredrag og instrueret adskillige videnskabelige film om nye kirurgiske metoder inden for plastikkirurgi. I mere end 20 år var han professor ved universitetet i Frankfurt. Siden 1998 har han været klinisk æresprofessor ved University of California i San Diego.

For sine ekstraordinære præstationer inden for plastikkirurgi blev prof. Lemperle i 2010 tildelt Dieffenbach-medaljen af det tyske selskab for plastiske, rekonstruktive og æstetiske kirurger.

Under sine undervisningsaktiviteter på universitetet i Frankfurt, samtidig som overlæge og senere som leder af afdelingen for plastikkirurgi på St. Markus Hospitalet, bidrog prof. Lemperle til en lang række kirurgiske strategier på dette område. Hans innovationer omfatter brystrekonstruktionsteknikker og korrektion af ansigtsdeformiteter såsom ganespalte, blandt andre nyskabelser inden for plastikkirurgi. For dette blev han kåret som en af de bedste specialister i plastikkirurgi i Tyskland.

I 1979 grundlagde prof. Lemperle den almennyttige forening Interplast Germany e. V ., som udfører gratis korrigerende operationer på udvalgte patienter, der lider af fysiske deformiteter i udviklingslande. Siden dengang har Dr. Lemperle ledede selv mere end 30 Interplast-missioner i flere lande i Asien og Afrika. Han er æresmedlem af foreningen og udfører fortsat sit arbejde på frivillig basis.

I 1997 blev prof. Lemperle tildelt Forbundskorset for fortjeneste, 1. klasse.

Lemperle er også professionelt engageret inden for æstetisk bioteknologi i sin egenskab af Chief Medical Officer for AscentX Medical, Inc. og Chief Medical Advisor for Hafod Bioscience BV. Han er også æresmedlem af Chinese Plastic Aesthetic Surgery Research Board.

dr Lemperle bor med sin kone i Frankfurt am Main/Tyskland.


Prof. Gottfired Lemperle på PeniMaster PRO

 • Kun PeniMaster PRO opfylder Prof. Lemperles krav til en penisexpander.
 • På trods af konstruktive beskyttelsesmekanismer mod bivirkninger forårsaget af overbelastning, bør patienten vænne sig til apparatet over længere tid.
 • Det enestående er, at glanskammeret på PeniMaster PRO danner en passende pasform med glansen og glider ikke af penis, selv gennem sved og fedt.
 • Prof. Lemperle anbefaler PeniMaster PRO som den eneste mulighed for præ- og postoperativ brug.

Af de produkter, jeg kender til, som udbydes på kongresser eller på internettet, opfylder kun én enhed ovenstående kriterier, PeniMaster PRO , fremstillet af MSP Concept GmbH & Co. KG i Berlin/Tyskland og udbudt som et klasse I medicinsk produkt bliver .

Den anatomisk formede glansfiksering kan bruges med en stang eller med en strop, der kan bæres på forskellige måder for at strække penis. Ved første øjekast ser bæltesystemet ud til at være mere fleksibelt, men koblingen er på ingen måde så stiv at have på, som den ser ud til at være. Bindingen kan dog kun bruges to til tre uger efter forlængede operationer, da holderingen ville presse på det friske arvæv, der opstår efter at ledbåndene i penis (jockstrap) er blevet overskåret .

I princippet er en penis-ekspander fordelagtig ved en sådan forlængelsesoperation for at modvirke en forkortning af penis på grund af tilbagetrækkende arvæv . I dette tilfælde er det fordelagtigt at bære ekspanderen som en knærem (lodret nedad) eller som en skulderrem (diagonalt opad).

Bellexpanderen kan forårsage hævelse af forhuden, hvis den trækkes ind i vakuumkammeret, eller blærer eller blå mærker på glans. Som regel opstår sådanne problemer, når patienten anvender unødvendigt store vakuum- eller trækkræfter, som systemet helt sikkert kan levere uden at vænne sig til det. Dette modvirkes med en adaptiv membran , som automatisk omgiver glansen, når den suges ind i kammeret. Ikke desto mindre bør patienten gradvist vænne sig til strækbehandlingen og højere trækkræfter over en periode på omkring to uger.

Med PeniMaster PRO-systemet skal det understreges, at den nævnte membran af glans-penis tilpasser sig dynamisk, mens den bæres og ikke glider af på grund af fugt (f.eks. sved). Dette viser, at der faktisk er en formpasning og ikke en kraftpasning mellem glans penis og glanskammeret. Tværtimod er det planlagt at introducere en middelviskøs silikoneolie mellem membranen og glans penis for mere komfort og en ekstra klæbende bindende effekt.

Da bivirkninger med PeniMaster PRO kan undgås ved korrekt håndtering i henhold til brugsanvisningen og heles hurtigt, når man holder en pause, anser jeg det risiko-benefit-forhold, der tilbydes med denne innovative enhed, for at være givet og anbefaler det til før og efter -operativ brug som den eneste mulighed jeg kender til i øjeblikket.

Legitimationsoplysninger:

 1. Nabil N, Hosny H, Kadah A, Shamloul R. Evaluering af kirurgisk resultat af penisforstørrelse og forlængelse af procedurer. Urol Int. 2013;90:465-469
 2. Shirvanian V, Lemperle G, Araujo Pinto C, Elist JJ. Forkortet penis post penis protese implantation behandlet med subkutan blød silikone penis implantat: case report. Int J Impot Res 2013;10:100-104
 3. Elist, JJ, Shirvanian V, Lemperle G. Kirurgisk behandling af penisdeformitet på grund af krumning ved hjælp af et subkutant blødt silikoneimplantat: Caserapport. Åben J Urol 2014;4:91-97
 4. Casavantes L, Lemperle G, Morales P. Penile Girth Enhancement med PMMA-baserede bløddelsfyldstoffer. Accepteret af Journal of Sexual Medicine
 5. Lemperle G, Elist JJ, Sikkerhed og effektivitet af Elist silikoneimplantat til penisforstørrelse. Indsendt til Journal of Sexual Medicine


Prof. Dr. Gottfried Lemperle plastikkirurg
Frankfurt am Main

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Presse-Medien/Arztberichte/bericht-lemperle.html