Medicinsk personale ser på den besøgende på https://www.penimaster.de/ eller diskuterer

Testrapporter, undersøgelser og lægers erfaringer med PeniMaster PRO

dr medicinsk Timo A. Spanholtz om kirurgisk penisforstørrelse og PeniMaster PRO til efterbehandling

  • Resultatet af en operativ penisforstørrelse kan ikke forudsiges og afhænger af patientens individuelle fysiske forhold
  • permanent forlængelse af penis gennem operation med cirka 1,5 til 2,5 cm
  • Fortykkelse af penis gennem autologt fedt øger pålideligt penis omkreds med 1,5 til 2,5 cm
  • Kirurgiske risici er moderate og håndterbare
  • Efter kirurgisk fortykkelse eller forlængelse skal der bæres en strækanordning for at sikre succes med operationen
  • dr Spanholtz bruger kun PeniMaster PRO i udgaven som stangexpander
  • Årsag: høj komfort, lang brugstid mulig, vedhæftning kun til glans (ingen fastgørelseselementer (f.eks. kondomer)) på skaftet af penis

Moderne kirurgiske procedurer til penisforstørrelse

For et par år siden var penisforstørrelse stadig et absolut tabuemne, men i dag har det en fast plads i kosmetisk kirurgis verden. Ikke desto mindre tilbyder få erfarne kirurger disse indgreb, da de repræsenterer en kombination af plastikkirurgiske og urologiske teknikker, og få kan betjene denne grænseflade professionelt. Ud over at fortykke penis gennem autolog fedttransplantation, gør det at skære centrifugalsnoren til at forlænge penis - vi forklarer de vigtigste detaljer om denne procedure.

Forfatter: Dr. medicinsk Timo A Spanholtz

Penis længde og penis tykkelse: hvad er normalt, hvad er gennemsnit?

Længden af penis måles fra bunden af penis (og her fra den første tværgående hudfold) til spidsen af glans. Tykkelsen bestemmes til gengæld cirkulært i midten af skaftet med et fleksibelt målebånd. I gennemsnit har tyskere en penislængde på 7,3 cm, når de er slappe og 15,4 cm, når de er oprejst. Omkredsen øges fra 7,6 cm, når den er slap til 11,1 cm, når den er oprejst. Disse værdier er mere eller mindre sammenlignelige for alle hvide europæere. Sorte menneskers kønsorganer har en tendens til at være større i alle dimensioner, mens asiaters er mindre. Der er kønsorganer, der er ret lange og tykke, selv når de er afslappede, men som ikke formår at tage væsentligt på i længde og omkreds, når de er oprejst. Disse lemmer, også populært kendt som "kødpeniser", står i kontrast til "blodpeniserne", som er ved den nedre grænse, når de er slappe, men klart tager til i længde og tykkelse, når de er oprejst. I en undersøgelse blandt kvinder om deres seksuelle præferencer spiller tykkelsen af penis i øvrigt en stor rolle og placerer klart den (ofte irriterende) overskydende længde på andenpladsen. Derfor bør du, ud over penisforlængelse, absolut altid beskæftige dig med penis fortykkelse.

dr medicinsk Timo A Spanholtz

CV Dr. medicinsk Timo A Spanholtz

Timo Spanholtz voksede op som søn af en læge og en lærer i Celle i det nordlige Tyskland. Efter at have afsluttet gymnasiet og udført samfundstjeneste studerede han humanmedicin på Justus Liebig Universitetet i Giessen og Medical University Clinic i hansestaden Lübeck. Her fik Spanholtz sin doktorgrad inden for plastik- og æstetisk kirurgi ved Plastisk Kirurgistol under ph.d.-vejlederen Prof. Dr. Hans-Günthermachens. Han opnåede den sjældne topkarakter "summa cum laude", fortsatte sit forskningsarbejde på forskellige universitetsklinikker, holdt adskillige nationalt og internationalt anerkendte foredrag og blev præmieret for sit forskningsarbejde.

Hans praktiske uddannelse blev givet af Dr. Spanholtz på University College i London (UK), samt på King Edward University i Durban (Sydafrika), University Clinic i Bern og Department of Plastic Surgery i Köln (University of Witten/Herdecke). Før han grundlagde sin privatdrevne praksisklinik i Rosengarten i Köln og Bergisch Gladbach, havde Dr. Spanholtz arbejdede som viceoverlæge ved Ludwig-Maximilians-Universitetet i München.

dr Spanholtz er forfatter til adskillige specialartikler på flere sprog, forfatter til adskillige bøger og redaktør og forfatter til speciallærebøger inden for håndkirurgi og plastikkirurgi. dr Spanholtz er gift, har en søn og bor i Bergisches Land nær Köln.

Hvor mange centimeter er det muligt med en penisforstørrelse?

Slutresultatet afhænger af en række faktorer: startsituationen, den individuelle anatomi, kirurgens erfaring og rutinen for den opfølgende behandling. Klæbepunktet for penisforlængelse er den individuelle anatomi. Da den skjulte del af den hule krop "trækkes ud" af kroppen under penisforlængelsen, kan kirurgen ikke påvirke slutresultatet på dette tidspunkt, da den skjulte længde er forskellig for hver mand men fast . I praksisklinikken på Rosengarten forklarer vi de forventede resultater som følger: Beregn, at du vil tage omkring 1,5 til 2,5 cm i længden på længere sigt. Hvis dette ikke er nok for dig, er det bedre ikke at få operationen end at blive skuffet bagefter. En længere længde kan selvfølgelig også lade sig gøre, men der er desværre ingen mulighed for at udtale sig om den postoperative længde før operationen. Dette er en stor ulempe ved penisforstørrelse.

Når det kommer til fortykkelse af penis, er situationen dog en helt anden: her hjælper de irriterende fedtdepoter på maven og flankerne os med arbejdet, som mange mænd alligevel klager over. Ved hjælp af en speciel og meget moderne fedtsugningsteknik (BodyJet ® WAL fedtsugning) fjernes fedtet fra disse områder og klargøres til injektion i penisskaftet. Det levende fedt injiceres derefter på en cirkulær måde og fører til en stigning i omkredsen på omkring 1,5 til 2,5 cm, afhængig af den oprindelige omkreds før operationen.

Risici og bivirkninger ved penisforstørrelse

Penisforstørrelse er en kirurgisk procedure, der ligesom enhver anden operation har risici og bivirkninger. Da der skal laves et snit for at overskære det centrifugale ledbånd (ligamentum suspensorium), kan der sjældent forekomme sårinfektioner og isolerede sårhelingsforstyrrelser af dette sår. Postoperativ blødning og lejlighedsvise føleforstyrrelser er også blandt de hyppigere følger af denne operation. Blå mærker (hæmatomer), hvoraf nogle er udtalte, er også mulige og kan strække sig til låret eller pungen. Disse forsvinder dog helt efter 1-2 uger. Selvom erektil dysfunktion og manglende evne til at blive gravid er blevet beskrevet, er disse (alvorlige) komplikationer endnu ikke opstået i mine hænder.

Opfølgende behandling med PeniMaster OM

Penisforlængelse og penisfortykkelse er dog kun et skridt på vejen til et perfekt slutresultat. Efter penisforlængelse er det vigtigt, at penis holdes under spænding, det vil sige, at det afskårne ledbånd ikke kan vokse sammen igen gennem ydre spændinger. Der er adskillige produkter, der er dedikeret til traktionsbehandling af penis. Rosengarten praksisklinik har beskæftiget sig intensivt med efterbehandlingsordningerne og har valgt PeniMaster PRO (med en speciel stang, der strækker penis mod skambenet). Dette er en meget gennemprøvet og effektiv anordning, da den ikke griber om penisskaftet efter at penis er blevet forlænget, men udvikler trækeffekten udelukkende via spidsen af penis eller glans. PeniMasters unikke glanskammer PRO opfylder dette formål udmærket og kan påføres 5-7 dage efter operationen og sikrer dermed det bedst mulige resultat. Efterbehandlingen spiller en særlig vigtig rolle i kombinationen af penisforlængelse og penisfortykkelse, da det autologe fedt i penisskaftet under ingen omstændigheder må udsættes for tryk, og det vigtige træk på penis bør derfor kun ske via spidsen af penis (glans), hvori fedt sjældent transplanteres. I tilfælde, hvor en fortykkelse eller forstørrelse af selve glans også ønskes, bør penisforlængelse og penisfortykkelse finde sted i to separate trin.
PeniMasteren PRO, som vi stiller til rådighed for vores patienter direkte efter penisforstørrelse, påføres glansen via en sugemekanisme og forlænger penis via et stangsystem. Den bruges så ofte som muligt, dog mindst 3-4 timer om morgenen og eftermiddagen eller aftenen. Selvom enheden ser ret omfangsrig ud på billeder, kan den endda bæres under normale hverdagsbukser.

Ligesom penisforstørrelsen hos Dr. Spanholtz udløber.

Efter en udførlig indledende drøftelse, som også kan foregå telefonisk eller Skype, mangler vi kun en såkaldt lille blodtælling , som enten kan tages af den lokale familielæge eller på vores klinik. Efter konsultationen sender vi dig dokumenter, som du udfylder og medbringer til operationen. Du vil blive informeret om det tidligere beregnede gebyr, så der er fuld omkostningsgennemsigtighed.

På selve operationsdagen fik jeg, Dr. Spanholtz, så med dig detaljerne om operationen, vil anæstesilægen forklare dig om den korte anæstesi, inden operationen finder sted. Dette tager omkring 60 minutter for penisforlængelse alene, og omkring 1,5-2 timer for penisforlængelse og penisfortykkelse sammen. Smerterne efter penisforlængelse er håndterbare, så indgrebet er ofte et ambulant indgreb, hvilket betyder, at du kan forlade klinikken umiddelbart efter operationen. Trådene løser sig af sig selv. Efter ca. 5 dage bør distraktionsbehandlingen med PeniMaster PRO startes.

Restitutionsfasen varer cirka en uge. PeniMasteren PRO gør det også muligt at udføre distraktionsterapi i hverdagen, da den også kan bæres under bukserne. En distraktion bør udføres så mange timer om dagen som muligt over en periode på 6 uger for at sikre resultatet. Sport, sex og andre intense fysiske aktiviteter bør undgås i omkring 6 uger.

Hvad kan du forvente af resultatet?

I tilfælde af penisforlængelse måles den opnåede forlængelse under operationen, men dette repræsenterer ikke nødvendigvis det endelige resultat. Nogle få millimeter af den opnåede forlængelse går normalt igen tabt, da den indre sårheling fører til ardannelse, som trækker det erektile væv lidt tilbage. Et eksempel fra praksis: en patient præsenterer med 8 cm i ikke-oprejst tilstand og i operationen opnås en forlængelse til 11,5 cm. Altså en stigning i længden på 3,5 cm. Et år senere måler vi ved efterkontrollen en tilvækst på 2,5 cm i længden, da der er "tabt" en centimeter på grund af indre ardannelse.

Penisforstørrelse som moderne kirurgi: rigtigt for dig?

Sammenfattende er antallet af penisforlængelser og penisfortykkelser steget markant. Mens kvinder har været åbne for intimkirurgi og især korrektion af skamlæberne i lang tid, har mænd (som så ofte) brug for lidt længere tid. Ikke desto mindre har penisforstørrelse som en kombination af penisforlængelse og penisfortykkelse nu etableret sig som en fast operation i Rosengartens praksiskliniks spektrum, og i de seneste år har vi set mellem 2 og 5 patienter om ugen for penisforstørrelse, fortykkelse eller en kombination af begge. Selvom proceduren er teknisk kompleks, kan den stadig beskrives som lavrisiko. Selvom det nøjagtige resultat af penisforlængelsen ikke kan forudsiges med sikkerhed, er penisfortykkelsen med autologt fedt forudsigelig, og det samlede resultat er derfor normalt tilfredsstillende. Nedetiden er meget kort sammenlignet med andre operationer, og egnetheden til hverdagsbrug er allerede tilgængelig igen efter et par dage. Generelt skal patienter være myndige (18 år) til elektiv kirurgi. Der er ingen aldersgrænse - vi har allerede udført penisforstørrelser på 74-årige patienter.

Kontakt til lægen:

dr medicinsk Timo A Spanholtz
Speciallæge i plastik og æstetisk kirurgi
Leder af praksisklinikken på Rosengarten
Köln og Bergisch Gladbach

www.praxisklinik-rosengarten.de

info@praxisklinik-rosengarten.de

Hotline: 02202-240524

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Presse-Medien/Arztreports/moderne-operationverfahren-zur-penisvergroesserung.html