Set ovenfra af mennesker på en brolagt plads

Om os - MSP Concept GmbH & Co. KG

 • Vejledende princip MSP koncept:
  Bliv en del af livet -
  Bliv en del af livet!
 • virksomheder fra Tyskland
 • siden 1998 salg af urologiske produkter
 • siden 2002 egen produktlinje PeniMaster
 • siden 2011 PeniMaster PRO -system
 • Innovation, funktionalitet og kvalitet som rettesnor
 • Sponsor af REHEMA Hospitalet for nødlidende i Goma / Afrika

Om os - MSP Concept GmbH & Co. KG

MSP Concept GmbH & Co. KG er en mellemstor virksomhed baseret i Berlin, Tyskland med fokus på udvikling, fremstilling og markedsføring af urologiske produkter og medicinsk udstyr . MSP Concept er producenten af det verdenskendte urologiske penisexpandermærke PeniMaster ® .

Men hvad er det, der driver os?

Bliv en del af livet

Problemer med penis betyder ofte også problemer og begrænsninger i hverdagen for den mand, der lider af dem. For eksempel om penis opfattes subjektivt eller objektivt set er for lille eller tynd i henhold til medicinske kriterier, om der er en medfødt eller erhvervet krumning eller en aldersrelateret eller patologisk reduktion i størrelsen af medlemmet: alt dette kan betyde reel hindringer for kærlighedslivet eller nedsætter selvtilliden så meget, at den pågældende ikke længere er i stand til eller villig til at deltage fuldt ud i livet.

Vær en del af livet - Vær en del af livet!

Hvis for eksempel saunaen eller nudistbesøget undgås med undskyldninger; undlader at nærme sig en attraktiv kvinde (eller mand) med en følelse af at være en fysisk skuffelse i elskov efter erobring; hvis du af skam ikke "står dig" ved urinalet, men bruger toilettet med en aflåselig dør: så er det nogle af de mange situationer og grunde til, at vi har udviklet vores fysiologiske expandere af PeniMaster-serien.

Som producent af urologiske medicinske produkter er vi derfor kun overfladisk beskæftiget med at forstørre eller rette penis , med eller uden kirurgi , eller behandling af mild erektil dysfunktion . Det er derimod vigtigt for os, at mænd ikke skjuler sig selv og deres seksualitet, men kan være en del af livet med alle dets smukke facetter.

Bliv en del af livet - med PeniMaster!

Vores moderne klassiske PeniMaster ®

Produkt foto stang udvider PeniMaster

I 1998 startede distributionen af enheder til at strække penis , såkaldte penisexpandere , som oprindeligt blev købt hos andre udbydere. Disse enheder var simple designs med enkle penisfikseringsmekanismer, som allerede har givet vores kunder gode resultater . Det var dog også vores kunders kritik af disse enheder, der fik os til at udvikle vores egen produktlinje: PeniMaster . Flere udviklingstrin førte til den nuværende EEK-000.i model, som med sine adaptive fikseringsslidser, bløde stropper, sikkerheds- og komfortclips og højstyrke materialer nok er den mest innovative og funktionelle stangexpander af sin slags. Dette krav er fastlagt i nationale og internationale patenter og industrielle ejendomsrettigheder. I 2002 blev PeniMaster tilbudt for første gang og blev hurtigt en anbefaling til krævende brugere.

Ud over den ordsprogede kvalitet og pålidelighed bidrog vores velvilje og diskretion også til PeniMasters succes (ikke: " Penismaster "): For år siden, hvor der ikke var lovbestemmelser for dette, var vores kunder i stand til at teste PeniMaster i praksis for uger uden begrænsninger og stadig uden begrundelse - for fuld refusion af alle omkostninger, på verdensplan. Vores kunder vil ikke modtage uønskede reklameopkald, e-mails eller produktinformation på emballagen, hverken efter at have foretaget en forespørgsel, besøgt vores hjemmeside , køb eller returnering af et af vores produkter eller af andre årsager.

Vores nye form for ydeevne og komfort: PeniMaster ® PRO

PeniMaster Pro

Efter en udviklingstid på mere end tre år præsenterede vi i 2011 det modulopbyggede og bagudkompatible PeniMaster PRO -system, hvori vores mange års erfaring med PeniMaster og igen talrige forslag fra kunder, testpersoner, men også fra brugere af andre enheder har strømmet. Det strenge produktdesign af PeniMaster PRO-grundlaget , som følger funktionen, definerer også funktionalitet, ydeevne og praktisk i dette produktsegment på en teknologisk unik måde. Denne unikke position for PeniMaster PRO er også garanteret af industrielle ejendomsrettigheder.

Kvalitet, velvilje og diskretion

PeniMaster 100% Geld zurück

Sikkerheden af vores produkter er en vigtig bekymring for MSP Concept. Derfor er løbende proces- og produkttjek en integreret del af vores certificerede kvalitetsstyringssystem i henhold til ISO 13485-standarden.

5 Jahre Garantie vom Hersteller für Produkte der Marke PeniMaster<sup>®</sup>

Fremstillet i Tyskland - MSP Concept

Med en PeniMaster fra MSP Concept køber du innovativ, bæredygtig kvalitet og teknologi lavet i Tyskland.


MSP Concept er sponsor for REHEMA Center Medical i Goma/Congo

REHEMA Center Medical

Som producent af urologiske medicinske produkter ved vi hos MSP Concept, hvor vigtig god lægebehandling er for patienterne. Derfor støtter vi det humanitære projekt Rehema Central Medical for mennesker i fattigdom i Goma i Den Demokratiske Republik Congo (tidligere Zaire) i Centralafrika. Mere info

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Wir-ueber-uns/wir-ueber-uns.html