Portræt af en smilende mand, der trækker en bog fra en bibliotekshylde

Spørgsmål og svar om PeniMaster ® og PeniMaster ® Pro

FAQ
Besøg vores certificerede internetbutik med 256-bit sikkerhedskryptering og en række forskellige bestillings- og betalingsmuligheder på https://www_penimaster_dk.penimaster.shop/
Penisexpanderne PeniMaster og PeniMaster PRO kan bæres på penis til plastik-kosmetiske og terapeutiske formål.
Læs mere
PeniMaster er en stangbaseret penis-expander med strop-teknologi. PeniMaster PRO er et modulært penis-ekspandersystem, der fikserer penis uden trykkræfter.
Læs mere
Enhederne udøver en trækkraft på penis. Strækbehandlingen træner penis' fysiologiske ydeevne og stimulerer dannelsen af nye kropsceller i penis.
Læs mere
Enhederne kan bruges med næsten enhver penisstørrelse.
Penisexpanderne er velegnet til mænd i alle aldre. Vi anbefaler først at starte behandlingen, når penis har nået sin endelige størrelse efter afslutning af kropsvækst omkring 18 års alderen.
Dette er muligt uden begrænsninger.
Apparaterne kan bruges indtil det ønskede behandlingsmål er nået.
Selv en brugstid på omkring tre timer inden for en 24-timers dag/nat-cyklus kan føre til synlige resultater. Påføringstider på seks til tolv timer i løbet af en dag/nat-cyklus er optimale. Længere brugstider fører ikke nødvendigvis til bedre resultater, da vævet regenererer under brugspauserne og reagerer på den tidligere udstrækning med vækst. Et vilkårligt antal pauser af enhver længde er mulige inden for den daglige påføringstid. Ansøgningstiden kan B. opdeles i et par timer morgen, eftermiddag og aften. Hvert 60.-90. minut bør der holdes pauser på mindst fem minutter, hvor blodtilførslen til penis stimuleres med en let regenerativ massage og cellevækst stimuleres.
Som udgangspunkt ja. Da det ikke kan tages at bære pauser med gavnlig regenereringsmassage af penis, mens du sover, anbefales det ikke at bære penis natten over og bør kun overvejes, hvis brugstider på flere timer ikke kan opnås i løbet af dagen. Men hvis en penisexpander skal tages på, mens han sover, skal brugeren først sætte sig ind i applikationen, mens han er vågen, og bestemme de korrekte spændings- og holdeindstillinger for ham. Brugen af enheden bør også testes i flere timer uden afbrydelser, som det er tilfældet ved brug natten over. Vær også opmærksom på betjeningsvejledningen til det pågældende produkt.
Behandlingen kan til enhver tid afbrydes og fortsættes til enhver tid. De opnåede resultater op til pausen bibeholdes, bortset fra strækeffekter.
I løbet af de første fire til tolv ugers behandling øges længden af penis, hvilket normalt er baseret på vævsstrækning og ikke på væksten af nye kropsceller. Sådanne forlængelsessucceser er ofte kun midlertidige. Hvis penis fortsætter med at stige i længde og tykkelse eller ændrer form som følge af brug ud over denne periode, forbliver disse resultater normalt i lang tid, selv efter behandlingen er afsluttet.
Læs mere
Enhederne kan bæres under regular fit jakkesæt og jeans.
Enhederne bør fjernes under actionfyldte sport eller aktiviteter.
For optimalt at stimulere cellevævets vækst bør der vælges en trækkraft på mellem 200 og 1200 gram.
Under en erektion er penis højst så lang, som den kan strækkes, når den er slap. En længdejustering af stangen eller båndudvidelsen er ikke nødvendig i et sådant tilfælde. Den anatomisk adaptive glansfiksering af PeniMaster PRO tilpasser sig automatisk til den ændrede størrelse af den fikserede glans under en erektion. I tilfælde af en erektion skal den fleksible PeniMaster- rem, der omslutter penisskaftet, løsnes manuelt, hvis den ikke giver tilstrækkelig efter.
Der er ingen kendte varige bivirkninger ved brug af PeniMaster og PeniMaster PRO. Bemærk venligst brugsanvisningen til PeniMaster eller PeniMaster PRO før brug.
mere om risici og bivirkninger
FAQ
Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/fragen-und-ANSWERS/ questions-answers.html