PeniMaster PRO vægtudvidelse
PeniMaster PRO-logo

PeniMaster ® PRO vægtudvidelse

Penis strækker med statisk trækkraft ved hjælp af vægte

Vægt Expander

Vægttrækkraftgeneratoren til PeniMaster ® PRO udøver en defineret og konstant trækkraft på penis, som strækkes lodret nedad.

Startende med en startvægt på 250 gram, kan vægten øges i trin på 125 gram. Leveringsomfanget inkluderer vægte op til 1250 g. Vægtene er sikret med et integreret system.

Produktfordele PeniMaster ® PRO vægtudvidelse

  • bruger den patenterede PeniMaster® PRO basis (selvjusterende anatomisk forbindelse med glans af penis)
  • Statiske vægte for defineret, konstant trækkraft
  • integreret sikkerhedskoncept
  • slanke, kombinerbare vægte
  • meningsfulde gradueringer af trækkraft
  • Bodybuilding til penis
  • intuitiv applikation
  • intet pres på skambenet
  • ingen abutment på skaftet af penis
  • Overnight ansøgning er mulig ( læs mere )

PeniMaster ® PRO basis + vægte trækkraftgenerator = PeniMaster ® PRO vægtekspander

PeniMaster ® PRO vægtudvidelsesen giver intuitiv adgang til emnet penis stretching. Genereringen af en konstant trækkraft på penis gennem definerede vægte kommer tættest på ideen om "bodybuilding for penis" for nogle brugere.

Med PeniMaster ® PRO vægtexpanderen forbliver penis frit at svinge under trækkraft. Systemet er på grund af sit design særdeles velegnet til det diskrete boligområde.

Vægtudvidelsen til PeniMaster PRO

Nem at bruge, maksimal sikkerhed!

Under udviklingen blev der lagt særlig vægt på den enklest mulige brug og samtidig det højeste sikkerhedsniveau. Talrige ønsker fra kunder, der ønskede at kombinere den gennemprøvede PeniMaster® PRO-basis med slanke, udvidelige vægte, blev taget i betragtning.

De specialfremstillede solide runde vægte lavet af rustfrit stål skrues til en basisvægt på 250 g for at justere trækkraften på penis. Ved at kombinere vægtene kan definerede trækkræfter indstilles i trin på 125 g op til den anbefalede maksimale belastning på 1.250 g (inkluderet i leveringsomfanget, kan øges med ekstra vægte).

Grundvægten klippes ind i glanskammeret på PeniMaster® PRO og fastgøres med en speciel kobling. En komfortabel skulderrem lavet af kraftige industrifibre med et sikkerhedsreb fuldender sikkerhedskonceptet.

Runde vægte af rustfrit stål til vægtudvidelsen PeniMaster PRO

Penistræning nemt ved dit skrivebord - eller mens du laver mad

Systemet kan sættes på i flere timer, mens du sidder fremad på en stol, for eksempel mens du arbejder eller spiller på pc'en. På den måde kan der samtidig opnås den nødvendige bæretid for gode resultater. Til stillesiddende husholdningsaktiviteter, såsom madlavning, kan systemet bæres stående.

Kan bruges mens du ligger på maven

For mænd, der har fået en operativ penisforlængelse med et kirurgisk snit i området af skambenet, tilbyder vægttrækgeneratoren en formentlig enestående fordelagtig rehabiliteringsvariant, hvor der ikke er pres på arvævet eller vinkling af penis .

Denne bærestil passer til alle:

For at gøre dette lægger brugeren sig med forsiden nedad mellem to separate støtteflader (såsom en sofastol). Han placerer penis med vægtsystemet på plads i mellemrummet mellem de to liggeflader, vinklet 90 grader fra kroppen.

Med et magasin eller en smartphone på gulvet for at fordrive tiden, kan der opnås tilstrækkelig lange bæretider, mens du ligger ned. Især hvis disse er delt op i flere sessioner i løbet af dagen.

PeniMaster 100% Geld zurück
20 %
Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Den originale tekst kan findes på: www.penimaster.de/penisexpander/penimasterpro-weights-expander.html