En PeniMaster penis expander er praktisk talt egnet til enhver mand

Medfødt og erhvervet penis krumning (Peyronies sygdom; IPP; Induratio penis plastica)

penis udretning

Erhvervet krumning af penis (Peyronies / Induratio penis plastica)

En patologisk ændring i vævet i penis (også kaldet induratio penis plastica, IPP), opkaldt efter dens opdager Peyronie, fører ofte til en alvorlig krumning eller vinkling af penis op til 90 grader, hvilket resulterer i smertefulde erektioner, erektil dysfunktion eller tab af glansens følsomhed. Penis kan også forkortes betydeligt. Peyronies sygdom er diagnostisk følbar som en hærdning (såkaldt "plak"), formentlig som følge af en betændelse mellem penisens hulelegemer og deres bindevævsbelægning (tunica). Peyronies forekommer mellem 20 og 80 år og bør ikke forveksles med medfødt krumning af penis (se nedenfor).

Krumningsvinkler fra omkring 30 grader gør det svært at indsætte lemmen og kan give smerter hos sexpartneren. Endnu stærkere krumninger kan umuliggøre penetration, så den pågældende i sidste ende må give afkald på seksualitet.


PeniMaster ® til erhvervet penis krumning (Peyronies sygdom; IPP; Induratio penis plastica)

Brugen af en PeniMaster, når Peyronies sygdom begynder, kan modvirke progressiv penis krumning. Selv i opløbet til en medicinsk indiceret kirurgisk penisudretning som en del af Peyronies, kan iført en PeniMaster allerede føre til udretning af en etableret krumning, så mindre sundt væv på penis skal fjernes for at kompensere og penis afkortes kan være mindre. Ideelt set kan en efterfølgende operation (fig. 1) undlades på grund af resultatet af behandlingen med PeniMaster PRO. En expander kan også modvirke den retraktive heling af ar og dermed være med til at etablere det operationelle resultat.

Kontrolleret klinisk undersøgelse i British Journal of Urology: PeniMaster PRO er sikker og effektiv til behandling af Peyronies sygdom (krumning af penis) - Enheden kan bruges som et alternativ til kirurgi

PeniMaster PRO British Journal of Urology Undersøgelse af Peyronies sygdom

PeniMaster PRO: British Journal of Urology (BJUI)
Bind 123 , udgave 4 ,
iv, 557-739 , april 2019

PeniMaster PRO - Uro News - Peyronie - IPP

PeniMaster PRO: Uro News
4/2019, bind 23, nr. 4, s. 8

Før og efter foto af PeniMaster PRO hos Peyronie

Peyronies sygdom på penis før behandling med PeniMaster PRO efter tre måneders behandling med PeniMaster PRO uden yderligere medicin eller andre terapier

En klinisk undersøgelse var i stand til at bevise, at PeniMaster PRO stangekspandersystemet kan bevirke en betydelig opretning og forlængelse af penis i Peyronies og er effektivt og sikkert på samme tid. Forfatterne anbefaler derfor brugen af det som et alternativ eller før korrigerende kirurgi (jf. "Penistraktionsterapi med den nye enhed 'PeniMaster ® PRO' er effektiv og sikker i den stabile fase af Peyronies sygdom: en kontrolleret
multicenterstudie”; Forfatter: Dr. Ignacio Moncada et al.; Publikation: British Journal of Urology (BJUI), bind 123, udgave 4, april 2019).

læs mere om det kliniske studie PeniMaster PRO

Køb PeniMaster PRO mod Peyronies / IPP nu

penisretningsoperation

Skæreteknik i en operativ penisretning

Fig. 1
I tilfælde af en såkaldt erhvervet penile krumning ( Peyronies ), dannes der klumper af væv på den ene side af elementet (halvcirkel), mens den anden side ikke længere kan være helt oprejst. Kirurgen skærer et stykke (trekant) ud på den side, der allerede har mindre væv, og syr det sammen igen. Lemmen er da mere lige, men også væsentlig (ofte flere centimeter) kortere.

Medfødt krumning af penis (penisafvigelse)

Det er normalt, at det erigerede lem ikke er helt lige og har en mere eller mindre udtalt krumning. Den formodede årsag til bøjning af penis er en midlertidig mangel på testosteron under graviditet, forudsat at der ikke er nogen misdannelse af urinrøret og erektilt væv (hypospadier).

Penis-ekspanderen PeniMaster kan hjælpe med at reducere krumningen af penis.

En let krumning af penis begrænser ikke manden under samleje. Ikke desto mindre kan ønsket om en plastisk-kosmetisk glatning opstå af æstetiske eller psykologiske årsager, især ved nedadgående eller sidekrumning. Tværtimod kan moderate opadgående kurver af penis ønskes som et visuelt tegn på virilitet, eftersom en opadbuet penis har en subjektivt stejlere erektion end en lige penis med samme erektionsvinkel.

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Applications/penisbegradigung-induratio-penis-plastica-peyronie.html