Portræt af en smilende mand, der trækker en bog fra en bibliotekshylde

Risici og bivirkninger ved PeniMaster ® og PeniMaster ® Pro

Der er ingen kendte varige bivirkninger ved brug af PeniMaster og PeniMaster PRO.

Hvis du har veneproblemer eller svagt bindevæv i penis eller andre problemer med penis eller urinrør, bør du konsultere en læge (f.eks. en urolog) før brug. For at sikre den naturlige krop og smertefornemmelse under brug, bør apparaterne ikke tages på af sikkerhedsmæssige årsager:

Grønne terninger med inskriptionen FAQ står for FAQ-området på www.penimaster.de
  • under alkoholpåvirkning
  • under påvirkning af stoffer
  • under påvirkning af beroligende medicin
  • under påvirkning af smertestillende medicin eller medicin, der reducerer smertefølsomheden
  • til allergi over for latex (PeniMaster PRO)

Bemærk venligst brugsanvisningen til de her præsenterede produkter.

PeniMaster®

Under brug kan der opstå let irritation af huden i området omkring holderemmen, som kan reduceres med de medfølgende komfortstropper og hurtigt aftage efter brug.

Ved forkert brug (f.eks. overdreven fikserings- eller trækkraft) under penisforlængelse eller penisforstørrelse, kan glansen normalt blive blålig, ofte i forbindelse med fornemmelse af kulde eller følelsesløshed eller smerte, hvilket betyder, at påføringen kan afbrydes, indtil det er nødvendigt for symptomerne. at aftage.
Brugsanvisning PeniMaster

PeniMaster risikerer bivirkninger

PeniMaster® Pro

Hvis PeniMaster PRO anvendes korrekt, kan det mekaniske virkningsprincip føre til øget blodcirkulation og som følge heraf til en let rødme af glans, som hurtigt aftager efter at PeniMaster PRO er fjernet. På grund af enhedens høje komfortniveau kan større trækkræfter end de anbefalede 200-1200 gram nemt overføres til glans. Især når der påføres højere trækkraft uden tilstrækkelig tilvænning, kan der forekomme en midlertidig let hævelse af glans og/eller en delvis hvidlig farve. Dette aftager normalt betydeligt efter et par minutter. Hvis trækkræfterne overstiger dette, kan der dannes blærer på glansen, som forsvinder inden for få timer efter, at apparatet er lagt ned. Hvis undertrykket er unødigt stærkt, kan det ske, at forhuden (hvis den er til stede) i det mindste delvist trækkes ind i undertrykskammeret og svulmer. Alle bivirkninger beskrevet og forårsaget af misbrug er midlertidige og melder sig i god tid ved kløe eller svie. Af denne grund skal apparatet tages af, hvis der opstår symptomer, og først tages korrekt på igen i overensstemmelse med denne vejledning, efter at det er aftaget med mindre trækkraft.
Brugsanvisning PeniMaster PRO

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Fragen-und-Antworten/risks-side effects.html