Sektion af PeniMaster PRO stang penis expander system
PeniMaster PRO-logo

PeniMaster ® PRO stangudvidelsessystemet

Symmetrisk penis-strækning med integreret trækindikator

PeniMaster PRO i kombination med PeniMaster stangtrækkraftgeneratoren

I forbindelse med PeniMaster PRO muliggør trækkraftgeneratoren for stangen aksialt symmetrisk penis-strækning uden et abutment (fastgørelsespunkt), der er langt væk fra penis.

Stangekspanderen muliggør også et unikt behandlingsdesign: strækning i den fysiologiske position af det oprejste element.

Produktfordele PeniMaster ® PRO stangekspander

 • bruger den patenterede PeniMaster PRO-basis (selvtilpassende anatomisk forbindelse med glans af penis)
 • for defineret træk på penis. Unikt robust.
 • muliggør fysiologisk optimal udstrækning
 • integreret trækkraftmåling ved hjælp af en fjederskala
 • Trækindikator: 0 - cirka 1150 g ( højere trækkræfter muligt , men anbefales ikke af sikkerhedsmæssige årsager).
 • justerbar for hver penis længde
 • Kan bæres enten op eller ned
 • Glasfiberforstærket, meget stabil plast
 • diskret bæres under almindeligt tøj i hverdagen
 • intet tilbehør nødvendigt
 • Overnight ansøgning er mulig ( læs mere )

PeniMaster PRO + stangtrækgenerator = PeniMaster PRO stangekspander

PeniMaster PRO-systemets stangtrækkraftgenerator har bevist sig i sin grundform i mange år i PeniMaster med stropteknologi. Præcis bearbejdning og innovativ clip-funktionalitet sikrer holdbarhed, sikkerhed og brugervenlighed. Glasfiberforstærket plast sikrer maksimal styrke.

I forbindelse med PeniMaster PRO muliggør trækkraftgeneratoren for stangen aksialt symmetrisk penis-strækning uden et abutment (fastgørelsespunkt), der er langt væk fra penis. Det betyder, at ingen anden del af kroppen eller tøj er nødvendig for at skabe trækkraft på glanskammeret, og trækkraften er omtrent den samme på alle dele af penis.

Penis kan strækkes op, ned eller diagonalt med stangekspanderen - og dette har vist sig at være diskret, selv under normalt tøj. Mange aktiviteter i dagligdagen kan udføres uden problemer med PeniMaster PRO på.

Muliggør fysiologisk optimal behandlingsudførelse

Stangekspanderen muliggør også en unik type behandling: strækning i den fysiologiske position af den erigerede penis. I lighed med en naturlig erektion kan penis strækkes væk fra kroppen op til en ret vinkel - hvilket naturligvis ikke kan gøres usynligt under tøjet og er reserveret til brug derhjemme (f.eks. liggende på ryggen foran fjernsynet). Der er ingen afbøjningsmomenter (ved bunden af penis) eller modtrykseffekter på siderne af penis. Dæmpningen af trykkraften via basisringen sker udelukkende på skambenet. Denne aksesymmetriske påføringsøvelse er fysiologisk optimal.

PeniMaster 100% Geld zurück
20 %
Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Penisexpander/PeniMasterPRO-Stangen-Expander.html