En mand skitserer en vektorillustration på en gennemsigtig baggrund

Det fysiologiske funktionsprincip i PeniMaster ® penisexpandere

Tre gear som illustration af et driftsprincip

En kropsdel vokser eller ændrer form, efterhånden som nye kropsceller bygges i den. For de mandlige kønsorganer slutter denne naturlige proces senest efter udgangen af det 19. leveår. Hvis penis efterfølgende skal blive endnu større eller mere lige, har dens væv brug for længerevarende stimulering, hvilket kan stimulere yderligere cellevækst. Til dette formål udsætter en PeniMaster lemmen for en fysisk trækkraft - deraf navnet " penis expander " eller penis stretcher for disse enheder.

Erfaring har vist, at penis kan blive længere og mere voluminøs efter flere måneders strækbehandling med en PeniMaster, da nye kropsceller vokser fysiologisk tredimensionelt i alle retninger, hvis påføringen lykkes. Langtidsbehandling kan også kompensere for krumninger i kønsorganerne. Resultaterne af længerevarende brug vil sandsynligvis forblive.

Kortvarig brug kan føre til midlertidig forlængelse af penis på grund af strækeffekter.

En strækbehandling kan også virke som styrketræning på det erektile væv og muligvis forbedre dets erektionshårdhed og generelle seksuelle udholdenhed .

mere om anvendelsesområder


Forstørrelse af penis med en ekspander
Cellevækst i længde og omkreds gennem PeniMasterCellevækst i længde og omkreds gennem PeniMaster
Fig. 1
Moderne penisexpandere udøver en langsgående trækkraft på 200-1200 gram på penis i flere timer om dagen i flere måneder. Kroppen kan reagere på denne stress ved at danne nye kropsceller i penis. Da kropsceller har en tredimensionel udvidelse i alle retninger, har erfaring vist, at penis normalt vokser i længde og tykkelse (nye celler er vist i pink).

Anvendelsesområder for strækmaskiner til kropsformning

 • kroppen tilpasser sig længerevarende tryk- og trækkræfter
 • for dette nye kropsvæv dannes
 • Anvendes til kulturelle, plastik-kosmetiske formål og medicinske formål

Den menneskelige krop tilpasser sig langvarig mekanisk stress fra tryk eller trækkraft ved at ændre den berørte kropsdel. For at en kropsdel kan ændre sin form eller størrelse, skal nye kropsceller tilføjes på det passende sted ( f.eks. mulig penisforstørrelse og penisudretning med ekspandere, fig. 1 og 2 ). Det betyder, at kropsdelen kan vokse, som kan blive liggende efter behandlingen.


Opretning af penis med en expander
Funktionelt diagram over penisretning med PeniMaster
Fig. 2
Medfødt penis krumning skyldes et ulige antal kropsceller på modsatte sider af penis. Siden med færre kropsceller (den venstre på billedet) er kortere, hvilket får penis til at bue, især under en erektion. Udstrækning med ekspandere sætter mere stress på siden med færre kropsceller, hvilket tillader nye kropsceller (vist i pink) at dannes hurtigere der end på siden med flere kropsceller. Som et resultat kan krumningen afhjælpes. Ekspandere kan også være terapeutisk nyttige ved såkaldt erhvervet penile krumning (pyronia).

Naturlige kropsændringer forårsaget af tryk og trækkraft

En naturlig forlængelse af kropsdele på grund af trækkræfter kan iagttages i eksemplet med ændringen i form af de kvindelige bryster med stigende alder. På grund af tyngdekraftens permanente trækvirkning på brystvævet ændrer det form og størrelse ("saggy bryster"). Det samme gør sig gældende for ældningstegn i ansigtet: Et stadig mere hængende hageområde eller poser under øjnene er ofte virkninger af ydre kræfter på kroppens cellevæv og dens reaktion på det.

En naturlig forstørrelse af huden på grund af trykkræfter opstår under graviditeten (fig. 3) på grund af, at fosteret trykker på bugvæggen indefra. Babyen fungerer som en indre "ekspander", der strækker huden og stimulerer den til at vokse. Maveskindet forbliver normalt permanent forstørret efter fødslen på grund af det nydannede hudvæv og virker derfor løsere end før graviditeten.


Højgravid kvinde fra siden

Fig. 3
Naturlig hudvækst under graviditet gennem intern strækning.

Mursi-kriger med kropssmykker og tallerkenlæbe

Fig. 4
Rituelt motiveret forstørrelse af blødt væv af smykkeudvidere i Mursi-krigere.

MauritsV, Murzi4 , CC BY-SA 2.0

Langhalset girafhalset kvinde på grund af expandersmykker

Fig. 5
Vækstfremme af knogler, muskler og blødt væv som et skønhedsideal.


Kulturel krop ændrer sig gennem tryk- og trækkræfter

Muligheden for langsigtet modellering af kroppen gennem strække- eller strækkemomenter er blevet brugt af mennesket til kulturelle formål i tusinder af år. Krigerstammerne Mursi og Surma i det sydlige Etiopien opnår omfattende bløddelsdeformationer på læber og ører gennem permanent vedhæftede smykker, som fungerer som ekspandere på grund af deres relative overdimensionering (fig. 4). Beboerne i Mae Hong Son (Thailand), kendt som "girafhalsekvinder", skylder deres popularitet til aflange nakkehvirvler, hvis vækst opnås af permanent slidte nakkeringe, som skubber hovedet væk fra skuldrene (fig. 5) ).


Plast-kosmetisk krop ændrer sig gennem tryk og trækkræfter

Til plastisk-kosmetisk korrektion af kropsdele bruger medicin både naturlige tryk- og trækkræfter såvel som dem, der genereres mekanisk af specielle ekspandere .

 • Et eksempel på ortopædisk effektiv brug af naturlige trykkræfter kan findes i fodortopædi. Her bruger specialisten det tryk, som patientens vægt udøver på foden til at deformere den til en sund form efter ønske ved hjælp af en skoindsats som trykform.
 • Særlige stræk- og trækanordninger (ekspandere) bruges i mange medicinske discipliner. Der skelnes mellem eksterne og interne (implanterede) ekspandere.
  • Eksterne ekspandere er strækanordninger, der er permanent eller midlertidigt forbundet med kroppen udefra. Eksempler på udvendige ekspandere, der til enhver tid kan fjernes, er bøjler, der ikke er fastgjort til tænderne for at korrigere skæve tænder og kæber ( fig. 7 ).

   Eksterne ekspandere, der er fast forbundet til kroppen, bruges til såkaldt lemmerforlængelse . Enhederne placeres udvendigt på ekstremiteten (fx et kortere eller skævt ben) og skrues fast til knoglen. Knogle, muskler og blødt væv vokser og ændrer form ( fig. 8 ).
  • Se f.eks. implanterede ekspandere. bruges i rekonstruktiv kirurgi som en del af brystrekonstruktion (f.eks. efter mastektomi for brystkræft). I det beskrevne tilfælde er ekspanderne plastpuder, der kan øges i volumen og implanteres under patientens hud. I løbet af et par måneder vokser dette tilbage på grund af trykket genereret indefra af ekspanderen og løbende sporet, og danner et hulrum. Der, efter fjernelse af ekspanderen ( Fig. 9 ), indsættes et permanent silikoneimplantat som erstatning for det amputerede brystvæv. Ved hjælp af implanterede hudekspandere kan overskydende autologt hudvæv høstes på et passende sted (f.eks. i ansigtet), som kan kirurgisk transplanteres til patienten et andet sted uden afstødningsreaktioner, som det er tilfældet med fremmedvæv fra donorer.
Fig. 6a
Penis expander fra PeniMaster produktfamilien.
Penis expander fra PeniMaster produktfamilienPenis expander fra PeniMaster produktfamilienPenis expander fra PeniMaster produktfamilien
Fig. 6b
Hjemmelavede ekspandere til penisforstørrelse mangler vigtige sikkerheds- og komfortfunktioner.

Penis med boldvægt påsat

Fig. 7
Bøjler til at korrigere skæve tænder.

Bøjler mod skæve tænder

Fig. 8
Benexpander, solidt fastgjort til knoglen udefra.

Udvendig benekspander skruet fast til knoglen

Fig. 9
Hududvidelser til implantation.

Implanterbar hudekspander

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/funktions Prinzip/funktions Prinzip.html