MSP Concept er sponsor for REHEMA Center Medical i Goma/Congo

MSP Concept er sponsor for
REHEMA Center Medical i Goma / Congo

Som producent af urologiske medicinske produkter ved vi hos MSP Concept, hvor vigtig god lægebehandling er for patienterne. Derfor støtter vi det humanitære projekt Rehema Central Medical for mennesker i fattigdom i Goma i Den Demokratiske Republik Congo (tidligere Zaire) i Centralafrika.

Rehema Center Medical

Under ledelse af Prof. Dr. Gottfried Lemperle bygger et hospital, REHEMA Center Medical, i den østlige del af Den Demokratiske Republik Congo på grænsen til Rwanda i byen Goma. Omkring 100.000 indbyggere i 2-million-metropolen har ingen adgang til lægehjælp på grund af fattigdom og dør af sygdomme som angina, diabetes, forbrændinger eller godartede tumorer.

MSP Concept GmbH & Co. KG støtter månedligt REHEMA Center Medical med et økonomisk bidrag svarende til lønnen til to plejesøstre på hospitalet. Alle donationer kommer fuldt ud til gavn for byggeriet, udvidelsen og driften af ​​klinikken. Af denne z. B. Finansierede medicin, medicinske hjælpemidler, operationsstuer og læger.

Om initiativtageren til REHEMA Center Medical, Prof. Dr. Lemperle

professor dr Gottfried Lemperle blev tildelt Dieffenbach-medaljen fra det tyske selskab for plastiske, rekonstruktive og æstetiske kirurger for sine ekstraordinære præstationer inden for plastikkirurgi i 2010 og er bærer af Forbundskorset for fortjeneste, 1. klasse. Han er stifter af den almennyttige forening Interplast Germany e. V., som har udført gratis korrigerende operationer på patienter, der lider af fysiske deformiteter i udviklingslande siden 1979.

Mere information om Rehema Center Medical: www.gomahospital.com

Du kan også donere til Rehema Center Medical!

Selv små bidrag kan gøre en stor forskel! Din donation vil blive brugt fuldt ud til projektudvikling, konstruktion og drift af hospitalet - 1 euro donation ankommer som 1 euro hjælp! Hvis du oplyser din adresse, vil du modtage en donationskvittering.


For din øjeblikkelige donation med PayPal eller kreditkort: Klik her


Donationskonto for Goma Hospital ved bankoverførsel:

Kontoindehaver: Interplast-Goma Hospital

Emne: Donation Goma Hospital

IBAN: DE06 3705 0299 ​​0000 6809 54

BIC: COKSDE33XXX

Bank: Kreissparkasse Köln

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/sponsor-msp-concept.html