Medicinsk personale ser den besøgende på www.penimaster.de eller i diskussion

Testrapporter, undersøgelser og lægers erfaringer med PeniMaster PRO

Hvordan adskiller Penimaster Pro sig fra alle andre penisforstørrelsesanordninger (traktionsanordninger), der er tilgængelige på markedet? for eksempel. B. Andropenis, X4labs, Physiomed, Fastsize eller Sizegenetics?

EN UROLOGS PERSPEKTIV: (fra Kambiz Tajkarimi, MD, specialist i urologi, direktør for robotteknologi og minimalt invasiv kirurgi - Frederick Regional Health System, regulatorisk rådgiver for medicinsk udstyr - Emergogroup, produktudviklingsekspert)
I mange år anbefalede jeg Fastsize (ikke længere på markedet) eller X4labs til mænd med penis krumning. Der er voksende beviser i centre med speciale i urologi, at penistraktion kan hjælpe med at rette den buede penis og genvinde den tabte længde på grund af penis ardannelse (Peyronies sygdom, kirurgisk fjernelse af implantater, infektion, traumer, timeglasforsnævringer og andre lidelser) kan hjælpe. Mine patienter, der købte ovenstående produkter, kunne ikke lide at bruge dem og gav op efter et par forsøg. Jeg var skuffet over, at jeg kom med anbefalinger til produkter, som mine patienter ikke kunne lide at bruge.

Disse virksomheder bruger millioner af dollars om året på at markedsføre deres produkter, har en stærk hjemmeside med fantastisk grafik og fancy SEO. Et par forfalskninger introduceres hvert år med tiltalende navne og design, der hævder at tilføje "mange tommer" til din penis og gøre dig uimodståelig i sengen. "Hvem vil ikke have en mand med et baseballbat i bukserne?"

Folkens, intet af dette er sandt. Ren fiktion. Det er meningsløs markedsføringssnak. Dette er fake news. Det er bedre at konsultere en urolog.

Bortset fra meningsløs pludren er penistraktion gavnlig hos patienter med alvorlige lidelser som penisfibrose og Peyronies sygdom. Men holder de virkelig deres løfter? er de behagelige Sikker? Er den ene mulighed bedre end den anden? Svaret før 2015 var nej. De var alle ens. Så kom Penimaster Pro . Og ændrede alt.

Penimaster Pro (MSP Concepts, Berlin) blev præsenteret for mig på en tysk konference om medicinsk udstyr i 2015. Til min glæde lærte jeg, at en mere naturlig og sikrere mekanisme til at strække penis (trækkraft) endelig var blevet udviklet af en stor tysk opfinder.

Penimaster Pro er i dag den bedst sælgende penisforstørrelsesanordning på verdensplan og den mest populære i det medicinske samfund.

Hvis du læser dette, er du velkommen til at prøve ovenstående enheder. De har alle 95% - 100% (undtagen Penimaster Pro) den samme mekanisme til at tage penis for at strække den. Det er lige meget, hvilken model du køber. De er identiske. Lad dig ikke narre af ord som "guld", "sølv" eller "kobber".

Jeg har intet imod et enkelt mærke. Jeg har anbefalet dem før. Som urolog med viden om anatomi og neurofysiologi, kan jeg simpelthen ikke tolerere den måde, hvorpå penis kvæles for at strække den. Djævelen er i detaljerne skat!

Det kan ikke være godt for penis.

Penisvæv er skrøbeligt, og der er mange overfladiske kar og nerver, der af en eller anden grund ikke bør komprimeres tæt i mere end 3 minutter, glem alt om timer! Av!

Disse enheder forårsager bevidst en sygdom kaldet "PARAFIMOSE".
Paraphimosis er en urologisk nødsituation, hvor den tilbagetrukne forhud hos en uomskåret mand ikke kan returneres til sin normale anatomiske stilling. Så glansen kan trækkes sammen. Det er vigtigt for læger at genkende denne tilstand tidligt og give øjeblikkelig lindring. Tjek billeder på google, så ved du, hvad jeg taler om.

Urologer og sexologer i USA og Europa opgiver hurtigt denne forældede mekanisme. Forlængere, som bogstaveligt talt kvæler penis, kan ikke bæres i mere end en time uden smerte og ubehag. Penis kan kun presses hårdt, indtil den kæmper tilbage og bliver meget vred!
Princippet "FØRST: DO NOT HARM" gælder her.

Et stigende antal eksperter i Peyronies sygdom, der anbefaler trækkraftudstyr, ved, at overholdelse er nøglen til succes. ”Bær mindst 3 – 4 timer om dagen!” lyder hendes anbefaling. Jeg ville ønske, at det var muligt at arbejde med ovenstående enheder uden smerte og lidelse. Alle de ovennævnte enheder bruger gummi eller skum til at kvæle penisskaftet lige foran glansen for at fange den. Se lige det her.
Denne "kompressionskraft" afskærer blodgennemstrømningen til og fra glans. Derfor, når du bruger enheder som Andropenis, X4labs, Physiomed, Fastsize, Sizegenetics i omkring en time eller mere, strømmer blodet ind i glansen og gør det blåt. Dette er meget smertefuldt. Følelsesløshed kan også forekomme. Brugere kan sjældent udholde ulejligheden ved disse enheder i mere end en time. Det er lige meget om du køber den almindelige version eller "dobbelt platin, 24 karat guld, produceret af aliens" versionen til 6x prisen.

Det, jeg elsker ved Penimaster Pro, er sikkerheden, komforten og overensstemmelsen. Og mine patienter bærer det. Når jeg ser dem i klinikken, smiler de og er glade og undgår ikke øjenkontakt med mig, fordi de ikke overholdt den foreskrevne bæretid.

Det, jeg elsker ved Penimaster Pro, er sikkerheden, komforten og overensstemmelsen. Og mine patienter bærer det. Når jeg ser dem i klinikken, smiler de og er glade og undgår ikke øjenkontakt med mig, fordi de ikke overholdt den foreskrevne bæretid.

Se hvor let penis holdes i denne video . Ingen kompression, ingen kvælning. Blid, elegant og respektfuld——>Og det er sådan, penis skal behandles.

Både stang- og bæltesystemer fås med Penimaster Pro. Mænd kan normalt lide selesystemet i løbet af dagen. Penimaster Pro er fremragende til brug under den aktive fase af Peyronies sygdom, når ingen andre muligheder er tilgængelige, eller som et modelleringsværktøj efter intralæsionel Xiaflex-injektion af din urolog. Den bruger en proprietær og revolutionær vakuumbaseret glans pickup-mekanisme. Du kan sagtens have den på i fire timer eller mere. Flere store undersøgelser er i øjeblikket i gang for mange indikationer. Det er en virkelig spændende tid til behandling af Peyronies sygdom.

De bedste amerikanske og europæiske eksperter i Peyronies sygdom skifter til Penimaster Pro, og det bør du også.

Tal med din urolog om Penimaster Pro.

fra dr Kambiz Tajkarimi, MD, specialist i urologi, direktør for robotteknologi og minimalt invasiv kirurgi - Frederick regionale sundhedssystem, regulatorisk rådgiver for medicinsk udstyr - Emergogroup, ekspert i produktudvikling.

Kilde: urologyhealthstore.com

Kambiz Tajkarimi
Kambiz Tajkarimi, MD, direktør for robotkirurgi
Frederick Urologisk Specialist
Certificeret af MD Anderson Physician Network
biografi

dr Tajkarimi modtog sin BS i biologi med en koncentration i neurovidenskab fra Saint Louis University (St. Louis, MO) med højeste udmærkelse. Han modtog sin medicinske grad fra Ponce School of Medicine i Puerto Rico. Derefter afsluttede han sit ophold i urologi ved George Washington University Medical Center i Washington, DC, anerkendt som et af de førende centre for kirurgisk innovation inden for urologi. I 2008 grundlagde og udviklede han et meget succesfuldt laparoskopisk og roboturologiprogram ved Summit Health System i Chambersburg, Pennsylvania og fungerede som programleder indtil 2013.

dr Tajkarimi bringer omfattende erfaring med laparoskopisk og robotkirurgi og behandling af komplekse urologiske tilstande til vores samfund. Han er en af de mere erfarne robot-urologiske kirurger i den midtatlantiske region, der udfører over 1200 robot- og laparoskopiske operationer. Hans kliniske interesse er den minimalt invasive behandling af urologisk cancer. dr Tajkarimi har også særlig ekspertise i behandling af kvindelige bækkenbundslidelser, urinsten, generel pædiatrisk urologi, BPH, kvindelig urologi og behandling af erektil dysfunktion (ED). Forskningsresultaterne af Dr. Tajkarimi er blevet publiceret i adskillige peer-reviewede tidsskrifter og præsenteret på medicinske samfundsmøder. Han er ledende investigator for flere kliniske undersøgelser.

Teksterne på denne hjemmeside er blevet automatisk oversat fra tysk. Du kan finde den originale tekst på: www.penimaster.de/Wie-unterscheidet-sich-Penimaster-Pro-von-anderen-Penisverlaengerungsgeraeten.html